Raw Milk
200,00 €*
Nach dem Kauf zum Download bereit Ein Downloadlink ist wenige Minuten nach dem Kauf im eigenen Benutzerprofil verfügbar.
ISBN/EAN:
9780128105313
Raw Milk: Balance Between Hazards and Benefits provides an in-depth nutritional and safety analysis of raw milk. This high-quality reference is comprised of contributions from global researchers highly specialized in the field. The book is divided into five sections that address the characteristics of raw milk, production guidelines and concerns, the benefits and hazards of raw milk, and the current market for raw milk. Topics include production physiology and microbiology, rules and guidelines for production, the world market for raw milk and its products, and consumer acceptance. A final section identifies future trends and research needs related to raw milk. - Provides current information related to raw milk's characteristics - Presents worldwide coverage of raw milk production and government guidelines - Addresses the benefits and hazards related to raw milk consumption - Analyzes the worldwide economic impact of raw milk production and consumption
Autor: | Luis Augusto Nero, Antonio Fernandes De Carvalho |
---|---|
EAN: | 9780128105313 |
eBook Format: | ePUB/PDF |
Sprache: | Englisch |
Produktart: | eBook |
Veröffentlichungsdatum: | 11.09.2018 |
Untertitel: | Balance Between Hazards and Benefits |
Kategorie: | |
Schlagworte: | Antibiotics Artisanal cheese Benefit Benefits Benefits and hazards Casein allergy Conjugated linoleic acid Cow milk Cows feeding system Critical control points Dairy Definition of raw milk Diseases Education Enterotoxins Epidemiology |
Anmelden
Möchten Sie lieber vor Ort einkaufen?
Haben Sie weiterführende Fragen zu diesem Buch oder anderen Produkten? Oder möchten Sie einfach doch lieber in der Buchhandlung stöbern? Wir sind gern persönlich für Sie da und beraten Sie auch telefonisch.
Buchhandlung Marabu
Telegrafenstr. 44
42929 Wermelskirchen
Telefon: 02196/1414
Mo – Fr09:00 – 18:00 UhrSa09:00 – 13:30 Uhr