Processing Technologies and Food Protein Digestion
175,00 €*
Nach dem Kauf zum Download bereit Ein Downloadlink ist wenige Minuten nach dem Kauf im eigenen Benutzerprofil verfügbar.
ISBN/EAN:
9780323950534
Processing Technologies and Food Protein Digestion covers the effect of all the applied and emerging processing technologies, both thermal and non-thermal, on the digestion of food proteins derived from egg, milk, meat, plants, cereals, fish and seafood. Written by experts from a multidisciplinary perspective, each chapter addresses the effects of processing technologies, particularly emerging technologies such as pulsed electric field, ultrasound, high-pressure, pulsed light, and ohmic heating on the digestion of food proteins. This remarkable reference is the first compilation of available literature in the protein digestibility area. - Covers the available literature in the protein digestibility area - Presents all the applied and emerging processing technologies, both thermal and non-thermal, on the digestion of food proteins derived from egg, milk, meat, plants, cereals, fish, or seafood - Describes, in detail, the digestion of food in the human gut, with a particular focus on animal and vegetable protein digestion
Autor: | Zuhaib F. Bhat, James D. Morton, Alaa El-Din A. (Aladin) Bekhit, Hafiz Suleria |
---|---|
EAN: | 9780323950534 |
eBook Format: | ePUB/PDF |
Sprache: | Englisch |
Produktart: | eBook |
Veröffentlichungsdatum: | 21.04.2023 |
Kategorie: | |
Schlagworte: | ?Amino acids Animal protein Antinutritional factors Boiling Cold plasma Conformational changes Cooking Dairy Dairy proteins Digestibility Digestion Dry heating Egg Egg proteins Electroporation Emerging technologies Fish Food processi |
Anmelden
Möchten Sie lieber vor Ort einkaufen?
Haben Sie weiterführende Fragen zu diesem Buch oder anderen Produkten? Oder möchten Sie einfach doch lieber in der Buchhandlung stöbern? Wir sind gern persönlich für Sie da und beraten Sie auch telefonisch.
Buchhandlung Marabu
Telegrafenstr. 44
42929 Wermelskirchen
Telefon: 02196/1414
Mo – Fr09:00 – 18:00 UhrSa09:00 – 13:30 Uhr