Physiology of Mollusca

70,95 €*

Nach dem Kauf zum Download bereit Ein Downloadlink ist wenige Minuten nach dem Kauf im eigenen Benutzerprofil verfügbar.

ISBN/EAN: 9781483275857
Physiology of Mollusca, Volume II focuses on the physiology of mollusks, as well as feeding, digestion, mechanics of the heart, metabolism, and pigmentation. The selection first offers information on feeding and digestion, including Amphineura, Gastropoda, Bivalvia, anatomy of the gut, movement of food, and digestive diverticula. The text then elaborates on feeding and digestion in cephalopods and heart, circulation, and blood cells. Discussions focus on food and feeding, mechanics of heart and circulation, control of the heart, cardioregulatory substances, and blood cells. The publication considers respiration, molluscan hemoglobin and myoglobin, and molluscan hemocyanins. The text then examines the pigmentation of mollusks, carbohydrate and nitrogen metabolism, physiology of the nervous system, and sense organs. Topics include indole pigments, sugar and polysaccharides, metabolism of nitrogenous compounds, terminal products of nitrogen metabolism in mollusks, and synaptic transmission. The selection is a dependable reference for readers interested in the physiology of mollusks.
Autor: Karl M. Wilbur, C. M. Yonge
EAN: 9781483275857
eBook Format: PDF
Sprache: Englisch
Produktart: eBook
Veröffentlichungsdatum: 22.10.2013
Untertitel: Volume II
Kategorie:
Schlagworte: digestion feeding mechanics of the heart metabolism pigmentation

0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.


shop display image

Möchten Sie lieber vor Ort einkaufen?

Haben Sie weiterführende Fragen zu diesem Buch oder anderen Produkten? Oder möchten Sie einfach doch lieber in der Buchhandlung stöbern? Wir sind gern persönlich für Sie da und beraten Sie auch telefonisch.

Buchhandlung Marabu
Telegrafenstr. 44
42929 Wermelskirchen
Telefon: 02196/1414

Mo – Fr09:00 – 18:00 UhrSa09:00 – 13:30 Uhr