Nutrition in Kidney Disease
179,99 €*
Nach dem Kauf zum Download bereit Ein Downloadlink ist wenige Minuten nach dem Kauf im eigenen Benutzerprofil verfügbar.
The field of kidney disease has evolved over the years to encompass a broad and sophisticated knowledge base. This book provides a comprehensive perspective of the emerging science in nutrition in kidney disease. It is written by a collaborative group of distinguished dietitians and physicians who have devoted their careers to the care of patients with kidney disease. At the end of key chapters, case studies assess knowledge of the subject within the context of didactic curriculums. Appendices comprise an extensive and carefully selected list of resources.
Autor: | Laura D. Byham-Gray, Glenn M. Chertow, Jerrilynn D. Burrowes |
---|---|
EAN: | 9781597450324 |
eBook Format: | |
Sprache: | Englisch |
Produktart: | eBook |
Veröffentlichungsdatum: | 15.05.2008 |
Kategorie: | |
Schlagworte: | Diabetes Diabetes mellitus Dialysis Malnutrition Nephrology Nutrition metabolism |
Anmelden
Möchten Sie lieber vor Ort einkaufen?
Haben Sie weiterführende Fragen zu diesem Buch oder anderen Produkten? Oder möchten Sie einfach doch lieber in der Buchhandlung stöbern? Wir sind gern persönlich für Sie da und beraten Sie auch telefonisch.
Buchhandlung Marabu
Telegrafenstr. 44
42929 Wermelskirchen
Telefon: 02196/1414
Mo – Fr09:00 – 18:00 UhrSa09:00 – 13:30 Uhr