How to Avoid Being the 'Ugly French'

13,99 €*

Nach dem Kauf zum Download bereit Ein Downloadlink ist wenige Minuten nach dem Kauf im eigenen Benutzerprofil verfügbar.

ISBN/EAN: 9783656014713
Seminar paper from the year 2010 in the subject Communications - Intercultural Communication, grade: 2,7, The FOM University of Applied Sciences, Hamburg, course: Intercultural Competences, language: English, abstract: Moulin Rouge, red wine, champagne and 365 sorts of cheese - for many people France seems to be kind of a lost paradise. The 'appreciative' of our neighbours, their savoir vivre and the food traditions exert a big fascination on other countries. Their distinctive culture marked the French stereotype particularly and has worldwide left strong impressions. Today, it would seem that most of the French population believes itself lofty and superior in the world. By other nations in fact, with an ironic undertone there is often spoken of France as the 'Grande Nation'. As opposed to the idea at the beginning, the French are habitually perceived as arrogant, nationalistic and elitist. In the scope of this seminar paper, it subsequently will be necessary to evaluate especially this custom to its verisimilitude and as a result, one will be able to give a response to the question: 'How to avoid being the ugly French?'
Autor: Nadine Ghanawi
EAN: 9783656014713
eBook Format: PDF/ePUB
Sprache: Englisch
Produktart: eBook
Veröffentlichungsdatum: 26.09.2011
Kategorie:
Schlagworte: avoid being culture french intercultural competence ugly

0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.


shop display image

Möchten Sie lieber vor Ort einkaufen?

Haben Sie weiterführende Fragen zu diesem Buch oder anderen Produkten? Oder möchten Sie einfach doch lieber in der Buchhandlung stöbern? Wir sind gern persönlich für Sie da und beraten Sie auch telefonisch.

Buchhandlung Marabu
Telegrafenstr. 44
42929 Wermelskirchen
Telefon: 02196/1414

Mo – Fr09:00 – 18:00 UhrSa09:00 – 13:30 Uhr