Functional and Medicinal Beverages
175,00 €*
Nach dem Kauf zum Download bereit Ein Downloadlink ist wenige Minuten nach dem Kauf im eigenen Benutzerprofil verfügbar.
ISBN/EAN:
9780128172636
Functional and Medicinal Beverages, Volume Eleven, in the Science of Beverages series, discusses one of the fastest growing sectors in the food industry. As the need for research and development increases based on consumer demand, the information in this volume is essential. This reference includes the latest research trends, nutritive and medicinal ingredients, and analytical techniques to identify health beneficial elements. The contents of the book will bring readers up-to-date on the field, thus making it useful for researchers and graduate students in various fields across the food sciences and technology. - Highlights new concepts, innovative technologies and current concerns in the functional beverages field - Covers detailed information on the engineering and processing of novel ingredients for health benefits - Includes common and alternative ingredients for juices, vegetable blends, milk-based drinks, and probiotic and prebiotic based alternative beverages
Autor: | Alexandru Grumezescu, Alina Maria Holban |
---|---|
EAN: | 9780128172636 |
eBook Format: | ePUB/PDF |
Sprache: | Englisch |
Produktart: | eBook |
Veröffentlichungsdatum: | 06.06.2019 |
Untertitel: | Volume 11: The Science of Beverages |
Kategorie: | |
Schlagworte: | Agro-industrial waste Alkaloids Amino acids Antiaging Anticancer activity Antimicrobial effect Antioxidant Antioxidant activity Antioxidants Beverages Bioaccessibility Bioactive compound Bioactive compounds Bioactivity Bioavailability |
Anmelden
Möchten Sie lieber vor Ort einkaufen?
Haben Sie weiterführende Fragen zu diesem Buch oder anderen Produkten? Oder möchten Sie einfach doch lieber in der Buchhandlung stöbern? Wir sind gern persönlich für Sie da und beraten Sie auch telefonisch.
Buchhandlung Marabu
Telegrafenstr. 44
42929 Wermelskirchen
Telefon: 02196/1414
Mo – Fr09:00 – 18:00 UhrSa09:00 – 13:30 Uhr