Foundations of Flavor: The Noma Guide to Fermentation

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ISBN/EAN: 9781579657185
Influential chef Rene Redzepi shares new techniques for fermentation inspired by regularly cited world's best restaurant Noma's dishes. Kombuchas, shoyus, misos and more.
Autor: Redzepi, René Zilber, David
EAN: 9781579657185
Sprache: Englisch
Seitenzahl: 456
Produktart: Gebunden
Veröffentlichungsdatum: 16.10.2018
Untertitel: Including Step-By-Step Information on Making and Cooking with: Koji, Kombuchas, Shoyus, Misos, Vinegars, Garums, Lacto-Ferments and black Fruits Vegetables
Schlagworte: Englische Bücher / Kochbuch Gericht (Speise) Kochbuch Kochen Kochen / Allgemeines Kochbuch, Grundwissen Kochen / Moderne Methoden, Hilfsmittel, Tipps u. Tricks Kochen / Sterneköche, Starköche, Spitzenköche Küche (Kochbuch) Rezept (Kochrezept)

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