Food Science and Technology
104,95 €*
Nach dem Kauf zum Download bereit Ein Downloadlink ist wenige Minuten nach dem Kauf im eigenen Benutzerprofil verfügbar.
Food Science and Technology: Trends and Future Prospects presents different aspects of food science i.e., food microbiology, food chemistry, nutrition, process engineering that should be applied for selection, preservation, processing, packaging, and distribution of quality food. The authors focus on the fundamental aspects of food and also highlight emerging technology and innovations that are changing the food industry. The chapters are written by leading researchers, lecturers, and experts in food chemistry, food microbiology, biotechnology, nutrition, and management. This book is valuable for researchers and students in food science and technology and it is also useful for food industry professionals, food entrepreneurs, and farmers.
Oluwatosin Ademola Ijabadeniyi, Durban University of Technology, South Africa.
Autor: | Oluwatosin Ademola Ijabadeniyi |
---|---|
EAN: | 9783110667462 |
eBook Format: | |
Sprache: | Englisch |
Produktart: | eBook |
Veröffentlichungsdatum: | 07.12.2020 |
Untertitel: | Trends and Future Prospects |
Kategorie: | |
Schlagworte: | Food Chemistry; Food Technology; Packaging Industry. Lebensmittelchemie Lebensmitteltechnologie Verpackungsindustrie |
Anmelden
Möchten Sie lieber vor Ort einkaufen?
Haben Sie weiterführende Fragen zu diesem Buch oder anderen Produkten? Oder möchten Sie einfach doch lieber in der Buchhandlung stöbern? Wir sind gern persönlich für Sie da und beraten Sie auch telefonisch.
Buchhandlung Marabu
Telegrafenstr. 44
42929 Wermelskirchen
Telefon: 02196/1414
Mo – Fr09:00 – 18:00 UhrSa09:00 – 13:30 Uhr