Fodder & Drincan
21,60 €*
Nach dem Kauf zum Download bereit Ein Downloadlink ist wenige Minuten nach dem Kauf im eigenen Benutzerprofil verfügbar.
ISBN/EAN:
9780714520513
The book is an entertaining historical account of Anglo-Saxon cooking, covering the centuries from 400 to 1066 CE.The author gives us evidence based information from historical artefacts and plants, showing what our early ancestors had at their disposal.
Emma Kay was a senior museum worker, and is a historian, specialising in food history. She is the author of nine books, and has a museum of kitchenalia. She lives in the Cotswolds, in the Roman town of Colchester, in Britain.
Emma Kay was a senior museum worker, and is a historian, specialising in food history. She is the author of nine books, and has a museum of kitchenalia. She lives in the Cotswolds, in the Roman town of Colchester, in Britain.
Autor: | Emma Kay |
---|---|
EAN: | 9780714520513 |
eBook Format: | ePUB |
Sprache: | Englisch |
Produktart: | eBook |
Veröffentlichungsdatum: | 08.12.2022 |
Untertitel: | Anglo-Saxon Culinary History |
Kategorie: | |
Schlagworte: | Ad Gefrin Anglo-Saxon British Museum King Alfred Norse legends Northumberland Sutton Hoo The Dig 2021 movie early homo sapiens mead medieval spit porrum or leeks |
Anmelden
Möchten Sie lieber vor Ort einkaufen?
Haben Sie weiterführende Fragen zu diesem Buch oder anderen Produkten? Oder möchten Sie einfach doch lieber in der Buchhandlung stöbern? Wir sind gern persönlich für Sie da und beraten Sie auch telefonisch.
Buchhandlung Marabu
Telegrafenstr. 44
42929 Wermelskirchen
Telefon: 02196/1414
Mo – Fr09:00 – 18:00 UhrSa09:00 – 13:30 Uhr