Bits & Bites. The Invention of Food.

0,99 €*

Nach dem Kauf zum Download bereit Ein Downloadlink ist wenige Minuten nach dem Kauf im eigenen Benutzerprofil verfügbar.

ISBN/EAN: 9783741857683
What determines what we eat today? Who decides what ends up on our dinner tables tomorrow? And what are the real origins of our favorite foods? Tom Hillenbrand takes readers on a fast-paced journey through the culinary history of the world-from the campfires of many thousands of years ago to the invention of corn to the hamburgers of the future. Filled with astonishing insights and surprising connections, Hillenbrand's essay is a highly entertaining and thought-provoking portrayal of what lies behind the food we consume every day.

Tom Hillenbrand is a German writer. His critically acclaimed scifi thriller 'Drohnenland' deals with mass surveillance. His culinary mystery novels revolve around Xavier Kieffer, chef and accidental detective from Luxembourg. Tom's latest book 'Der Kaffeedieb' recounts how the Dutch broke the Ottomans' coffee monopoly. The author lives in Munich without any cats.
Autor: Tom Hillenbrand
EAN: 9783741857683
eBook Format: ePUB
Sprache: Deutsch
Produktart: eBook
Veröffentlichungsdatum: 14.10.2016
Untertitel: Why Carrots are Orange and Napoleon Loved the Can
Kategorie:
Schlagworte: food food history technology

0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.


shop display image

Möchten Sie lieber vor Ort einkaufen?

Haben Sie weiterführende Fragen zu diesem Buch oder anderen Produkten? Oder möchten Sie einfach doch lieber in der Buchhandlung stöbern? Wir sind gern persönlich für Sie da und beraten Sie auch telefonisch.

Buchhandlung Marabu
Telegrafenstr. 44
42929 Wermelskirchen
Telefon: 02196/1414

Mo – Fr09:00 – 18:00 UhrSa09:00 – 13:30 Uhr