Bioactive Components of Milk
213,99 €*
Nach dem Kauf zum Download bereit Ein Downloadlink ist wenige Minuten nach dem Kauf im eigenen Benutzerprofil verfügbar.
Dairy foods have huge potential concerning functional foods. Therefore, there is a tremendous amount of interest in value-added milk products and the identification of components in food which have health benefits. This book provides an overview of these derived components and their diverse activities including: the stimulation of beneficial microflora, alerting the immune system to the presence of potential pathogens and allergens, binding and eliminating toxins, etc.
Autor: | Zsuzsanna Bösze |
---|---|
EAN: | 9780387740874 |
eBook Format: | |
Sprache: | Englisch |
Produktart: | eBook |
Veröffentlichungsdatum: | 26.12.2007 |
Kategorie: | |
Schlagworte: | Antibacterial Functional Food Toxin bioactive components dairy dairy science enzymes food science functional foods probiotic probiotics proteins |
Anmelden
Möchten Sie lieber vor Ort einkaufen?
Haben Sie weiterführende Fragen zu diesem Buch oder anderen Produkten? Oder möchten Sie einfach doch lieber in der Buchhandlung stöbern? Wir sind gern persönlich für Sie da und beraten Sie auch telefonisch.
Buchhandlung Marabu
Telegrafenstr. 44
42929 Wermelskirchen
Telefon: 02196/1414
Mo – Fr09:00 – 18:00 UhrSa09:00 – 13:30 Uhr